Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader
1999-ben a Pécs déli részén a német Koller Csoport megalapította első leányvállalatát, a Honsa Kft.-t.

 

Az elmúlt két évtizedben a Honsa Kft. nemcsak Pécs és Magyarország, hanem a világ vezető nemzetközi autóalkatrész gyártó vállalatává nőtte ki magát a saját területén. A Honsa Kft. komoly változásokat tudhat maga mögött az eltelt évtizedekben, miközben a stabilitás, a folyamatos fejlődés és a minőség állandó értékünk maradt.

 

Célunk

 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy magas minőségű termékeinkkel a piacvezető autóipari beszállítói pozíciónkat tovább erősítsük, és ezzel hozzájáruljunk a régió gazdasági fejlődéséhez. A legmagasabb minőségi követelményeket támasztó járműipari megrendelők igényeinek is maximálisan megfelelünk. A legtöbb partnerünknek csomagtér-fedlapokat készítünk, de legújabban kalaptartók gyártásával szélesítettük termékpalettánkat. Munkatársainknak és automatizált gyártási technológiánknak köszönhetően kapacitásunk meghaladja az évi négymilliós darabszámot.

 

Két évtizede Pécs és Baranya egyik legstabilabb és legnagyobb létszámú foglalkoztatója vagyunk, a megyeszékhely gazdaságának jelentős motorja. Versenyképesség tekintetében a saját területünkön piacvezetőnek számítunk, termékünk egyedi fejlesztés, amit rugalmasan tudunk a megrendelői igényekhez igazítani. A technikát, amivel dolgozunk, pécsi fejlesztőmérnökeink és szakembereink fejlesztették. Munkavállalóinknak versenyképes, kiszámítható és biztos jövedelmet nyújtunk.

A Honsa Kft. – társadalmilag felelős cégként - minden évben hozzájárul ahhoz, hogy a Rotary Club Pécs hátrányos helyzetű, szorgalmas és tehetséges diákoknak nyújtott segítségét lehetővé tegye. Karácsony előtt pedig a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz juttatuk el ajándékunkat a baranyai gyermekotthonokban élő gyerekek számára. A Honsa Kft. gazdasági és társadalmi szerepvállalását a jövőben tovább kívánja mélyíteni és szélesíteni.

 

Fotók a gyárból

 

 

 

Általános Információk

 

  • Elhelyezkedés: Pécs, Magyarország
  • Alapítás éve: 1999
  • Telephely területe: 90 000 m2
  • Termelési terület: 14 000 m2

Közvetlen beszállítói státusz: