Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader
1999-ben a Pécs déli részén a német Koller Csoport megalapította első leányvállalatát, a Honsa Kft.-t.

 

Az elmúlt két évtizedben a Honsa Kft. nemcsak Pécs és Magyarország, hanem a világ vezető nemzetközi autóalkatrész gyártó vállalatává nőtte ki magát a saját területén. A Honsa Kft. komoly változásokat tudhat maga mögött az eltelt évtizedekben, miközben a stabilitás, a folyamatos fejlődés és a minőség állandó értékünk maradt.

 

Célunk

 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy magas minőségű termékeinkkel a piacvezető autóipari beszállítói pozíciónkat tovább erősítsük, és ezzel hozzájáruljunk a régió gazdasági fejlődéséhez. A legmagasabb minőségi követelményeket támasztó járműipari megrendelők igényeinek is maximálisan megfelelünk. A legtöbb partnerünknek csomagtér-fedlapokat készítünk, de legújabban kalaptartók gyártásával szélesítettük termékpalettánkat. Munkatársainknak és automatizált gyártási technológiánknak köszönhetően kapacitásunk meghaladja az évi négymilliós darabszámot.

 

Két évtizede Pécs és Baranya egyik legstabilabb foglalkoztatója vagyunk, a megyeszékhely gazdaságának jelentős motorja. Versenyképesség tekintetében a saját területünkön piacvezetőnek számítunk, termékünk egyedi fejlesztés, amit rugalmasan tudunk a megrendelői igényekhez igazítani. A technikát, amivel dolgozunk, pécsi fejlesztőmérnökeink és szakembereink fejlesztették. Munkavállalóinknak versenyképes, kiszámítható és biztos jövedelmet nyújtunk.

A Honsa Kft. – társadalmilag felelős cégként - minden évben hozzájárul ahhoz, hogy a Rotary Club Pécs hátrányos helyzetű, szorgalmas és tehetséges diákoknak nyújtott segítségét lehetővé tegye. Karácsony előtt pedig a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz juttatuk el ajándékunkat a baranyai gyermekotthonokban élő gyerekek számára. A Honsa Kft. gazdasági és társadalmi szerepvállalását a jövőben tovább kívánja mélyíteni és szélesíteni.

 

Fotók a gyárból

 

 

 

Általános Információk

 

  • Elhelyezkedés: Pécs, Magyarország
  • Alapítás éve: 1999
  • Telephely területe: 90 000 m2
  • Termelési terület: 14 000 m2

Közvetlen beszállítói státusz: