Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader
Az autóalkatrész gyártás élvonalába tartozó termékek előállítása csak olyan elkötelezett és motivált kollégákkal együttműködve lehetséges, akik képesek felismerni a fejlődés lehetőségeit az előttük álló kihívásokban.

 

Ezért olyan fontos számunkra, hogy műszaki érdeklődésű, jó problémamegoldó, precíz, pozitív gondolkodású, csapatmunkában jól érvényesülő, motivált munkatársakkal dolgozzunk.

 

Stabil hátteret biztosítunk

 

Cégünk stabil munkáltatói hátteret, versenyképes és kiszámítható jövedelmet nyújt  a legkülönfélébb végzettségekkel rendelkező munkavállalók számára. Gépész- és villamosmérnökök, közgazdászok, technikusok is sikeresen tudják a vállalatnál alkalmazni megszerzett szaktudásukat, készségeiket. Munkavállalóink lehetőséget kapnak szakmai karriercéljaik sikeres kiépítéséhez, melyhez belső betanítási  és fejlesztési rendszerünk is hozzájárul. Törekszünk a munka és a magánélet közti egyensúly megtartására. Kiemelt figyelemben részesítjük új kollégáinkat, beilleszkedésüket mentorok segítik. Megbecsüljük a hűséget: díjazzuk az 5, 10 és 15 éve nálunk dolgozókat. Szolgáltatásaink részeként megjutalmazzuk a hónap legjobb dolgozóit, helyben biztosítjuk az üzemorvosi szolgáltatást, céges buszjáratokat indítunk, iskolázási támogatásokat nyújtunk, és lehetőséget teremtünk a nyelvtanulásra.

Jelentkezés

 

Amennyiben nem talált az érdeklődésének, irányultságának megfelelő munkakört, jelentkezzen itt, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Sikeres jelentkezés!

 

Az oldal 10 másodperc múlva újratölt.

Közvetlen beszállítói státusz: