Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

A térség legnagyobb műszaki pályaválasztó fesztiválján, a Mi a pálya? nevű rendezvényen is kiállított a Honsa Kft. Az érdeklődő fiatalok a standunknál különböző autóipari érdekességekkel, valamint a csomagtér- és kalaptartó-gyártás során alkalmazott technológiákkal ismerkedhettek meg.

 

Mintegy kétezer iskolás diák rohamozta meg a sportcsarnokot október 16-án, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) által szervezett Mi a pálya? elnevezésű műszaki pályaválasztó fesztivál pécsi állomásán. Az eseményen huszonhét pécsi és térségi szervezet állított standot, többek között a Honsa Kft. is jelen volt, hogy segítsen pályát választani a dél-dunántúli régió fiataljainak.

 

Vállalatunk standjánál különböző autóipari érdekességekkel, csomagtér- és kalaptartó-gyártás során alkalmazott technológiák bemutatásával vártuk a műszaki pálya iránt érdeklődő iskolásokat. Ahogy ezt már megszokhattuk, kiemelt érdeklődés övezte állomásunk interaktív játékait. Kígyózó sor állt a puzzle-játékhoz, mely során egy feldarabolt csomagtér-fedlapot kellett kirakniuk az érdeklődőknek. A kreatívabb fiatalok hosszasan alkottak a kézműves asztalnál, új életre keltve a gyártáshoz használt szőnyeg alapanyagot, a legügyesebbeknek ajándékcsomag is járt. Munkatársaink a rendezvény alatt készségesen válaszoltak a kíváncsi kérdésekre, és bemutatták a minőségi Honsa-termékeket is.

Közvetlen beszállítói státusz: