Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

A Honsa Kft. nagy hangsúlyt fektet az üzleti tevékenységén túl a társadalmi felelősségvállalásra is, így elkötelezetten támogatja a fiatal generációt. A vállalat immár negyedik éve csatlakozik a Pécsi Rotary Club jótékonysági ajándékozáshoz. A hagyományokhoz híven, a vállalat 2019-ben is 100.000 Ft értékű adományban részesített egy pécsi, a Pécsi Mátyás Király Utcai Általános Iskolába járó  tanulót a  város egyik legnagyobb jótékonysági eseményén, december 14-én.

 

A Pécsi Rotary Club évek óta különleges adományozási akciót szervez rászoruló, ám de tehetséges és szorgalmas pécsi diákoknak. A Rotary Advent elnevezésű projekt 2019 karácsonyán is több kiemelkedően tehetséges, kiváló eredményeket elért fiatalnak segít. A program részeként, a pécsiek által már jól ismert Nádor Szálló is egy gigantikus adventi kalendáriummá változott decemberben. A hajdani szálloda utcafronti ablakai a naptár 24 napját jelképezik, melyek közül egy, minden délután 17 órakor jelképesen kinyílik, ezzel rámutatva az ablak mögött megbúvó, és az őt segítő vállalatra.

 

A több éves hagyományhoz híven a nagylelkű, 100 000 Ft értékű hozzájárulást felajánló cégekhez a 20 éve Pécsett működő Honsa Kft. is csatlakozott. Így a vállalat jóvoltából a tanulmányaiban, szorgalmában és sporteredményeiben is kiemelkedő Vincze Kornél, a Pécsi Mátyás Király Utcai Általános Iskola 7. osztályos diákja még több sikerrel folytathatja tanulmányait.  Az élő adventi kalendárium tizenötödik ablaka mögött rejlő támogatást Horváth Gyula, a Honsa Kft. főmérnöke adta át Kornélnak. Az ünnepélyes átadóra december 14-én, szombaton délután 17 órakor került sor a Széchenyi téren, ahol a támogató Honsa Kft. a legmagasabb vezetői szinteken képviselte magát, az eseményen jelen volt Andreas Koller, Honsa Kft. ügyvezetője is.

Közvetlen beszállítói státusz: