Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

Több száz középiskolás lány érkezett az Expo Centerbe október 10-én, hogy közelebbről is megismerkedhessen a műszaki, matematikai vagy természettudományi pályákkal. A TechCsajok harmadik pécsi rendezvényén a Honsa Kft. is bemutatkozott a pályaválasztás előtt álló pécsi lányoknak.

 

A félnapos expón változatos foglalkozások keretében ismerkedhettek meg a középiskolások a „kevésbé nőies” szakmákkal. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által szervezett kiállításon olyan pécsi cégek mutatkoztak be, akiknek szívügye, hogy minél több nőt megnyerjenek a technikai területek számára, így a Honsa is kitelepült.

 

Standunknál az érdeklődők megismerkedhettek a vállalat életével, és játékos feladatok keretein belül nyerhettek betekintést a termék előállításának folyamataiba. Rendkívül népszerű volt a puzzle-játék, ami során egy feldarabolt csomagtér-fedlapot kellett kirakniuk az érdeklődőknek. A kreatív részen új életre kelt a gyártáshoz használt szőnyeg alapanyag, az ötletes megoldásokért cserébe az ajándékcsomag sem maradhatott el. A Honsa Kft. továbbá a tombolához is ajánlott fel értékes nyereményeket a fiataloknak, amivel még tovább növelte az esemény fényét.

Közvetlen beszállítói státusz: