Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

Évek óta jó az együttműködés a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Honsa Kft. között. Rendszeresen fogadunk iskolás csoportokat, ahol betekintést nyerhetnek a gyártási folyamatokba, a vállalati működésbe. Ezúttal egy, az áltlános iskolásoknak szóló szakmai versenyre kaptunk meghívást.

Egy, a Honsa Kft. által gyártott - ezúttal különálló darabokból - Volkswagen csomagtér-fedlapot is összeraktak a diákok a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett szakmaismereti versenyen.

Az AutóMánia elnevezéssel bíró megmérettetésen autók, buszok alkatrészeivel, karosszériájával, autóipari alapanyagokkal találkoztak a versenyzők. A döntőn 10 állomáson 7 járműipari vállalkozásnál és 1 szakközépiskolánál, 10 kizárólag gyakorlati feladattal találkoztak a 6., 7. osztályos tanulók, akik sikeresen teljesítették valamennyi kihívást. 

Részletesebben ezen a linken tájékozódhatnak a versenyről: https://pbkik.hu/2022/03/18/hirek/szakkepzes/palyavalasztas/sebessegbe-kapcsoltak-a-gyerekek-az-automania-versenyen-2/

 

Közvetlen beszállítói státusz: