Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader
1999-ben a Pécs déli részén a német Koller Csoport megalapította első leányvállalatát, a Honsa Kft.-t.

 

Az elmúlt két évtizedben a Honsa Kft. nemcsak Pécs és Magyarország, hanem a világ vezető nemzetközi autóalkatrész gyártó vállalatává nőtte ki magát a saját területén. A Honsa Kft. komoly változásokat tudhat maga mögött az eltelt évtizedekben, miközben a stabilitás, a folyamatos fejlődés és a minőség állandó értékünk maradt.

 

Célunk

 

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy magas minőségű termékeinkkel a piacvezető autóipari beszállítói pozíciónkat tovább erősítsük, és ezzel hozzájáruljunk a régió gazdasági fejlődéséhez. A legmagasabb minőségi követelményeket támasztó járműipari megrendelők igényeinek is maximálisan megfelelünk. A legtöbb partnerünknek csomagtér-fedlapokat készítünk, de legújabban kalaptartók gyártásával szélesítettük termékpalettánkat. Munkatársainknak és automatizált gyártási technológiánknak köszönhetően kapacitásunk meghaladja az évi négymilliós darabszámot.

 

Két évtizede Pécs és Baranya egyik legstabilabb foglalkoztatója vagyunk, a megyeszékhely gazdaságának jelentős motorja. Versenyképesség tekintetében a saját területünkön piacvezetőnek számítunk, termékünk egyedi fejlesztés, amit rugalmasan tudunk a megrendelői igényekhez igazítani. A technikát, amivel dolgozunk, pécsi fejlesztőmérnökeink és szakembereink fejlesztették. Munkavállalóinknak versenyképes, kiszámítható és biztos jövedelmet nyújtunk.

 

Társadalmilag felelős vállalatként gondolunk azokra, akiknek a hétköznapokban kevesebb jut! Cégünk minden évben hozzájárul a Rotary Club Pécs hátrányos helyzetű, szorgalmas és tehetséges diákoknak nyújtott segítségéhez, míg karácsony előtt a baranyai gyermekotthonokban élők számára juttatjuk el ajándékainkat. Életre hívtuk a Honsa Napot, ahol kollégáink egy kiváló hangulatú rendezvényen szórakozhatnak közösen, emellett minden évben megtartjuk karácsonyi és Mikulás-ünnepségünket. Támogatjuk a helyi sportot: együttműködést kötöttünk az ismert pécsi autóversenyzővel, Mérai Róberttel, és évek óta a kozármislenyi kézilabdacsapat kiemelt támogatójaként vagyunk jelen. Szoros kapcsolatot ápolunk a Pécsi Tudományegyetemmel, ahol szakembereink órákat adnak, de pályaorientációs események és kiállítások rendszeres résztvevői is vagyunk. Ezen túl kapuinkat is megnyitjuk az érdeklődő fiatalok előtt, rendszeresen szervezünk gyárlátogatásokat az ifjú generáció számára. Részesei lettünk a Tanítsunk Magyarországért kormányzati programnak és csatlakoztunk a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara #ajelenajövőd kezdeményezéséhez is. A Honsa Kft. gazdasági és társadalmi szerepvállalását a jövőben még tovább kívánja bővíteni.

 

Vállalati értékek

 

  • Stabilitás – biztos munkahelyet, tisztességes megélhetést teremtünk munkavállalóink számára.
  • Produktivitás – évente több mint 4 millió terméket gyártunk prémium vevőkörünknek.
  • Siker –fontos a vállalati és egyéni célok biztosítása. Sikerünk közös, ennek záloga a nálunk dolgozó csapat és a Koller Csoport.
  • Empátia – figyelemmel, megértésre való törekvéssel és bizalommal fordulunk egymáshoz vállalaton belül és kívül egyaránt.

 

Misszió, vízió

 

A jövőre koncentrálunk

 

Vállalatunk missziója és víziója a jövőre koncentrál: a Honsa Kft. által megcélzott jövőbeni állapotot, illetve a cég létezésének indokait, az általa betölteni szándékozott küldetést rögzíti.

 

Missziónk, hogy megbízható, nyitott szemléletű vállalatként, a hagyományokra támaszkodva, hosszú távon gondolkodva, csúcsminőségű csomagtér-fedlapokat, kalaptartókat és csomagtér-rendszereket gyártsunk a prémium autómárkák számára. Folyamatos fejlődésünkkel és a helyi, képzett munkavállalóink szakértelmével hozzájárulunk, hogy Pécs részese legyen a globális autóipari sikereknek.  

 

Víziónk, hogy 2025-ig tovább erősítsük vezető pozíciónkat szakterületünkön, az autóipari beszállítók piacán, és egyre több partnernek gyártsunk komplett csomagtér-rendszereket.

 

Fotók a gyárból

 

 

 

Általános Információk

 

  • Elhelyezkedés: Pécs, Magyarország
  • Alapítás éve: 1999
  • Telephely területe: 90 000 m2
  • Termelési terület: 19 000 m2

Közvetlen beszállítói státusz: