Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

Karrier a Honsa Kft-nél

 

2018. április a pályaválasztás és munkaerő toborzás jegyében telt vállaltunknál. Nyílt napot szerveztünk a szakképzésben tanuló középiskolás diákoknak, előadást tartottunk az EgyetemKözgazdaságtudományi Karán, valamint az érdeklődő fiataloknak bemutatkoztunk a Műszaki Karon megrendezett InnoPécs eseményen is. 

 Középiskolások látogattak el hozzánk.

Műszaki vonalon tanuló pécsi középiskolás diákok látogattak el hozzánk 2018. április 20-án. Megismerték, hogyan készülnek az olyan nagy márkák, mint a Jaguar Land Rover vagy az Audi csomagtér- és pótkerék-fedlapjai. Az esemény több volt mint nyílt nap, több volt mint gyárlátogatás, hiszen muníciót adott a fiataloknak a pályaválasztáshoz és a jövőtervezéshez is.

 A Pécsi SZC Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolájának és a Zipernowsky Károly Műszaki Szakgimnázium diákjai tekinthettek be ez alkalommal a vállalatunk életébe.

 Gyakorlatban minden sokkal izgalmasabb. A résztvevők rövid prezentációt követően, egy gyárlátogatás során eddig nem látott folyamatokkal ismerkedtek meg. Így nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati oldaláról is betekintést kaptak a munkafázisokba és megismerhették a gyártási technológiánkat, termékeinket is. Sőt, a nyílt nap alkalmával jövőbeli gyakorlati- vagy munkahelyi környezetükkel is összebarátkozhattak. Ugyanis a nyílt nappal nem titkolt célunk, hogy hosszú távú lehetőséget kínáljunk a tehetséges, szakmailag elhívatott, pályaválasztás előtt álló fiatalok számára.

Önálló és felelősségteljes munkakörök, kézzelfogható eredmények és elismerések, valamint versenyképes fizetés jellemzi a Honsa Kft.-t.

Közvetlen beszállítói státusz: