Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

Jövőnk gyermekeink kezében van. Társadalmunk alakulásának mértéke a ma tanuló fiataloktól függ. Viszont a tudást csak a felnőttektől sajátíthatják el, ezért fontos az ösztönzés. A Honsa Kft. elkötelezetten támogatja a fiatal generációt, így az alapvető üzleti tevékenységén túl a társadalmi felelősségvállalásra is nagy hangsúlyt fektet. A vállalat idén is csatlakozott a Pécsi Rotary Club jótékonysági ajándékozáshoz. A 100.000 Ft értékű adománnyal ezúttal Endrődi Andrea, a Pécsi Mátyás Király Utcai Általános Iskola 7. osztályos tanulójának sikereihez járul hozzá.

 

 Az ünnepek közeledtével sokakban erősebben él a segítő szándék, mint az év többi részében. Ezért a Pécsi Rotary Club az adventi időszakban ismételten egy különleges adományozási akciót szervezett. A Rotary Advent elnevezésű projekt 2018 karácsonyán is több kiemelkedően tehetséges, kiváló eredményeket elért, ám nehéz körülmények közt élő fiatalnak segít. A program részét képezi a helyiek számára már jól ismert adventi kalendáriummá alakult Nádor Szálló is. Az épület Széchenyi tér felé néző ablakait 24 napon át minden délután, 17 órakor egy támogatott fiatal nyitja ki, ezzel rámutatva az ablak mögött megbúvó, és az őt segítő vállalatra.

 

A nagylelkű, 100 000 Ft értékű hozzájárulást felajánló cégekhez idén – a több éves hagyományhoz híven – a 19 éve Pécsett működő Honsa Kft. is csatlakozott. Így a vállalat jóvoltából a tanulmányaiban, valamint vers- és prózamondó tehetségében kiemelkedő Endrődi Andrea, a Pécsi Mátyás Király Utcai Általános Iskola 7. osztályos diákja több sikerrel folytathatja tanulmányait.  Az élő adventi kalendárium nyolcadik ablaka mögött rejlő támogatást Horváth Gyula a Honsa Kft. főmérnöke adta át Endrődi Andreának. Az ünnepélyes átadóra december 9-én, vasárnap délután 17 órakor került sor a Széchenyi téren, ahol a támogató Honsa Kft. is vezetői a legmagasabb szinteken képviselte magát.

 

Közvetlen beszállítói státusz: