Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

A Pécsi Önkormányzattal együttműködve a Honsa Kft. mintegy 500 darab maszkot adományozott a PMJV Egyesített Egészségügyi Intézmények számára.

 

A Honsa Kft. több mint 20 éve van jelen Pécsett. Az elmúlt két évtized alatt a várossal szoros együttműködést alakított ki. Támogatja – többek között - a Pécsi Gyermekotthon lakóit, valamint a városi és környékbeli sportéletet is.

 

"Társadalmilag felelős vállalatként a Honsa ebben a rendkívüli helyzetben is segítséget kívánt nyújtani Pécsnek" – emelte ki Andreas Koller, a Honsa Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A vállalat vezetője a napokban megkereste Auth Istvánt, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának nemzetiségi tanácsnokát, és maszkokat ajánlott fel a városnak. Az önkormányzati képviselő felvette a kapcsolatot a város által fenntartott Egyesített Egészségügyi Intézmények képviselőjével. A mintegy 500 darab többször használatos szájmaszkot az intézmény nevében Dr. Kovács Ágnes gyermekorvos vette át szerdán.

 

"Ez a típusú maszk 95%-ban szűri meg a vírusokat. A védőeszközök a városi gyermek és felnőtt ügyeletre kerülnek. Itt van rá a legnagyobb szükség, a gyermekügyeleten ugyanis heti 30 darab maszk fogy el" – hangsúlyozta a doktornő.

Közvetlen beszállítói státusz: