Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

Okostelefonokat, laptopokat adományozott rászoruló gyerekeknek a Honsa

 

Több éves jó kapcsolatot ápol a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálattal a Honsa Kft. Legutóbb használt, de jó állapotú okostelefonokat, laptopokat ajánlott fel cégünk az intézmény számára.

 

Idén lesz 3 éve annak, hogy egy vezetőségi értekezleten felmerült az igény a Honsa Kft.-nél, hogy a dolgozói mikulás és karácsonyi rendezvények mellett, jótékonykodásra is áldoznának. Egy emberként döntöttek amellett, hogy nehéz sorsú gyerekeken segítenének.

 

"A múltban olyan különleges okokból adományoztunk, mint a karácsony, a húsvét, az iskolakezdés. De rájöttünk, hogy ez nem elég. Célunk, hogy megosszuk sikereinket itt Pécsett, és segítsünk azzal, hogy visszaadunk valamit a városnak, segítsünk azoknak, akiknek valóban szükségük van rá. Ha ezzel a gesztussal tudunk támogatni néhány fiatalt abban, hogy jobb eredményeket érjen el, és esetleg növelni tudjuk karrier esélyeiket; az minket is boldoggá tesz" - hangsúlyozta Andreas Koller, a Honsa Kft. ügyvezetője.

 

A közelmúltban modellváltást hajtott végre a cég, és a cserének köszönhetően felszabadult használt, de jó állapotban lévő eszközöket ajánlották fel az intézmény vezetőségének, akik örömmel fogadták a segítséget.

 

"Mindig hálásak vagyunk a támogatásért. Annak kimondottan örülünk, ha helyi vállalkozások, cégek keresnek meg bennünket. Azt gondolom, hogy a legfontosabb ebben az adományozásban, hogy a gyerekek lássák azt, hogy vannak olyan emberek, akiknek ők is fontosak, és akik szeretnének rajtuk segíteni, és mindezt önzetlenül teszik" – emelte ki Sinkó Szilárd, a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat intézményvezető-helyettese.

 

A Szakszolgálat vezetősége - a nevelők javaslatai alapján - választotta ki azokat a diákokat, akik a 15 okostelefon, és a 2 laptop egyikét kapták. A példamutató magatartásukért, kiváló tanulmányi eredményeikért esett a választás a jutalmazott gyerekekre, akik a tanulásra, a szülőkkel, a társakkal való kapcsolattartásra használják majd a készülékeket.

 

Andreas Koller szeretné szorosabbá fűzni a kapcsolatot a nevelt gyerekekkel, ezért a jövőben kirándulás és gyárlátogatás is szerepel a közös programok között.

Közvetlen beszállítói státusz: