Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

A karácsony közeledtével a HONSA Kft. munkatársai is - a termelés folyamatossága mellett - egyre inkább hangolódnak rá az ünnepekre. Mivel az idei advent kevesebb lehetőséget ad a személyes, szervezett találkozásokra, idén rendhagyó módon igyekszünk egy-egy közösség felé kinyilvánítani megbecsülésünket.

A munkaerőt tekintve Pécs mellett Komló és Szentlőrinc két olyan település, ahonnan nagyon sokan választották munkahelyül a HONSA Kft.-t. Nekik, családjaiknak és ezáltal az említett települések képviselőinek is szeretnénk megköszönni, hogy kitartásukkal, szorgalmukkal, tudásukkal hozzájárulnak a vállalat sikeres működéséhez.

Munkavállalóink a járvány tavaszi hulláma idején is stabilan számíthattak a vállalatra, így az ősz elején, a termelés újraindításakor, szinte a teljes létszámot megőrizve tudtunk sikeresen reagálni a vevők megrendelési igényeire. Az őszi járványügyi helyzetben a munkavállalók célzott tesztelésével és a kidolgozott megelőzési intézkedéseknek köszönhetően folyamatosan fenn tudtuk tartani a vállalat stabil működését. Karácsony közeledtével pedig igyekszünk kinyilvánítani megbecsülésünket is.

A vállalat számára is fontos a környezet védelme, ezért egy karácsonyi díszekbe öltöztetett fenyőfával, valamint egy-egy rászoruló család támogatásával szeretnének kedveskedni. Az ezüstfenyőket már korábban kiszállították Komlóra és Szentlőrincre, ahol már el is ültették azokat. December 10-én és 11-én a Honsa Kft. munkatársai feldíszítették a fákat és átadták a családoknak szánt ajándékot a települések polgármestereinek.

- Nagyon kellemes meglepetés volt mindannyiunk számára a Honsa Kft.-nek a felajánlása. Nem jellemző a cégekre, hogy azzal is foglalkoznak, hogy honnan érkeznek a dolgozók. A fenyőfa mellett, amit ma fel is díszítettek, egy ajándékkosarat is felajánlottak egy rászoruló családnak. Nagyon köszönöm a város vezetése nevében a cég vezetésének, a tulajdonosnak és a közreműködő kollégáknak – emelte ki Koltai Péter, Szentlőrinc polgármestere.

- Úgy gondolom, hogy ez a felajánlás példaértékű és sokan követhetnék ezt a példát. Én nagy örömmel fogadtam több okból is. Komló egy zöld európai kisváros a Mecsek szívében és a megújult tér díszévé válik a Kft. által felajánlott ezüstfenyő, amelyet együtt díszítettünk fel – mondta Polics József, Komló polgármestere.

Bízunk abban, hogy a fák közösségteremtő funkciót is betöltenek majd és karácsony közeledtével az érintett családoknak is sikerül örömet szereznünk.                                                                         

Reméljük, hogy ezzel a figyelmességgel hagyományt teremtve, az elkövetkezendő karácsony várások alkalmával hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy Pécs és valamennyi környékbeli település zöldebbé váljon.

Közvetlen beszállítói státusz: