Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben!
preloader

Biztos megrendelésekkel és a termékpaletta bővítésével néz a 2020-as év elébe a Honsa – hangsúlyozta Andreas Koller, a Honsa Kft. ügyvezető igazgatója. A vállalat fennállásának 20. évfordulója és a nyolcadik gyártócsarnok felavatása jegyében telt a tavalyi esztendőnk. Idén mindenekelőtt megújuló technológiák segítségével készülő új termékek gyártása jelenti a fejlődés új lépcsőfokát. A Honsa – az autóipart érintő változásoktól függetlenül – idén tovább bővíti a csapatát. A leendő munkatársaknak – csakúgy, mint a jelenlegieknek – stabil munkahelyet és megbecsülést ígér. 

 

Stabilitás – Biztos megrendelések

 

Vállalatunknak számos új megrendelése van 2020-ra. Ez is azt bizonyítja, hogy nagy a bizalom a Honsa Kft. iránt. Stabil, megbízható, újításokra is kész cég vagyunk. A legnagyobb fejlesztésünk, hogy már képesek vagyunk komplett csomagtérrendszert előállítani. Ez új technológiákat, új gépeket és ezáltal új termékeket is jelent. Például az Audi a3-as személyautóba trilaminate anyagból gyártunk majd terméket, ami teljesen különbözik attól, amit eddig készítettünk. Ehhez is szükség lesz az új technológiákra, mint például a vízsugárral történő vágás és az ultrahangos hegesztés.

 

Nagyon pozitívan tekintünk a jövő felé az autóipart érintő nehézségek ellenére is. A közelgő válság nem érint bennünket, ugyanis termékeink beépíthetők lesznek az egyre nagyobb teret hódító elektromos járművekbe is. Hadd mondjak egy példát. Már készítünk egy (próba)terméket egy VW elektromos mikrobusznak („kocsibusz”). Azt mondhatjuk, hogy az úgynevezett könnyű súlyú (lightweight) alkatrészek gyártásával, a jövő már elérkezett. A könnyű súlyú alkatrészek alapvető fontosságúak az elektromos járművek számára. Ezek már az új csarnokban készülnek.

 

Produktivitás – Termékpaletta bővítése

 

Tavaly szeptemberben adtuk át az új csarnokot, azóta már néhány gépet üzembe is helyeztünk, amiken folyik már a munka. Folyamatosan érkeznek az új csúcstechnológiájú gépek, amelyek új termékeink magas minőségű előállításához nélkülözhetetlenek, mint például csomagtérajtó belső borítása, elektromos autókba beépíthető kalaptartó, akkumulátor borítólap.

 

Siker - Bővítjük csapatunkat

 

Az újabb megrendelések teljesítéséhez tovább szeretnénk bővíteni csapatunkat. Úgy tervezzük, hogy 2020 végéig folyamatosan veszünk fel új kollégákat. Minden részlegre keresünk munkavállalókat a mérnöktől a gyártósoron dolgozókig, hiszen az új megrendelések teljesítése és az új termékek előállítása több területen, több munkaerőt igényelnek. A legfontosabb feladatunk idén is az, hogy a vevőink elégedettek legyenek velünk. Ehhez nélkülözhetetlenek a továbbra is kiváló minőségben előállított termékeink, és biztonságos, időben történő kiszállításaink. Vagyis, hogy a vevőink azt kapják, amit kérnek. Ez sikerünk záloga!

 

Megbecsülés - Teljesítendő feladatok 2020-ban

 

Nagy kihívás a teljesen új munkafolyamat, az új termékek gyártásának beindítása is. Hatalmas feladat, de egyben nagyszerű lehetőség is arra, hogy fejlesszük tudásunkat, hogy motiválni tudjuk a jelenlegi és a leendő munkatársainkat. Továbbá rendkívüli lehetőséget biztosít leendő mérnökeinknek is a tudás és a gyakorlat megszerzésében. Köszönöm minden kollégám munkáját, büszke vagyok eredményeinkre, amiket veletek értünk el! További sikeres együttműködést kívánok mindannyiunknak 2020-ra is!

Közvetlen beszállítói státusz: